Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Zorg voor wonen

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen is het ideaal. Het is wat de overheid graag wil, maar veel senioren willen het zelf ook graag. Kip Installatietechniek begrijpt deze wens en doet er alles aan om dit te faciliteren. Ten eerste kunnen wij uw woning aanpassen op elektronisch, praktisch en ergonomisch vlak.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het installeren van systemen voor zorg voor wonen. Ouderen kunnen op die manier zo zorgeloos mogelijk in hun eigen woning verblijven. Zij weten immers dat zorg snel ter plaatse is, als er wat aan de hand is.

Aanpassingen aan uw woning

Kip Installatietechniek kan uw woning zo aanpassen dat er zo veilig en comfortabel mogelijk kunt wonen. Het is fijn als er zorg voor wonen beschikbaar is, maar u wilt zoveel mogelijk zelf kunnen. Wij inventariseren uw wensen en behoeften en passen uw woning voor u aan. Op die manier doet u zoveel mogelijk zelf. Zorg voor wonen is dan beschikbaar voor de dingen die u niet zelf meer kunt.

Bent u minder goed ter been, dan kunnen wij ervoor zorgen dat u uw verlichting, verwarming, verkoeling en zonwering op afstand kunt bedienen. Vanuit uw comfortabele stoel kunt u ervoor zorgen dat het behaaglijk is in uw huis en dat u genoeg licht hebt. Ook de deur op afstand openen met een knop behoort tot de mogelijkheden. Met een door ons leverbare camera kunt u zien wie er voor de deur staat.

Al deze systemen worden zo verzorgd dat ze gemakkelijk te bedienen zijn. Uiteraard krijgt u uitgebreide uitleg over de werking van het systeem. Wij nemen pas afscheid als alles u duidelijk is.

Zoveel mogelijk zelf kunnen in de badkamer

In de badkamer en in het toilet is het ook prettig dat u zoveel mogelijk zelf kunt. Dit kan bereikt worden door ergonomische en praktische aanpassingen te laten verrichten door Kip Installatietechniek. Veel ouderen hebben baat bij een verhoogd toilet, met muurbeugels om gemakkelijk op te kunnen staan. Ook een douchestoel kan het gemak en de veiligheid verhogen. Neemt u graag een bad, dan kunnen wij u helpen aan een ergonomisch bad. U kunt zoveel mogelijk zelf doen. Ontvangt u echter zorg voor wonen, dan hebben uw zorgverleners ook veel aan de aanpassingen die wij voor u kunnen doen.

Zorg voor wonen snel beschikbaar

Als we het hebben over zorg voor wonen, is het belangrijk dat deze snel ter plaatse is in een noodgeval. Wij kunnen u op dat gebied bijvoorbeeld voorzien van een persoonlijke paniekknop. Dit handzame apparaatje draagt u altijd bij u. Als u op de knop drukt, krijgen uw hulpverleners of familie daar direct bericht van. Zo kan er snel iemand ter plaatse zijn om zorg voor wonen te leveren. Ook koolstofmonoxidemelders en rookmelders kunnen wij voor u plaatsen. Dit komt de veiligheid zeker ten goede.

Onze werkwijze samengevat

  • Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen
  • Aanpassingen gebaseerd op uw wensen en behoeften
  • Bedien verwarming, verkoeling, verlichting en zonwering vanuit uw stoel
  • Deur op afstand te openen, u hoeft er zelf niet naartoe te lopen
  • Wij kunnen uw badkamer en douche aanpassen, voor een veilig en prettig gebruik
  • Snel iemand ter plaatse als er wat aan de hand is

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op

Als u meer informatie wilt ontvangen over onze dienstverlening op het gebied van zorg voor wonen, neemt u dan contact met ons op. Ook als u samen met ons de mogelijkheden zou willen bespreken in een persoonlijk gesprek, kunt u gerust contact opnemen.

Kip Installatietechniek is het bedrijf dat het mogelijk maakt om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen!

Kip Auto