Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Aangenaam Binnenklimaat

De woning is niet langer een plek meer om enkel en alleen te wonen. Alles komt er samen; Het is een vertrouwde plek die warm en behaaglijk is, waar je contact houdt met vrienden en familie, waar je werkt en waar je ontspannen tot rust komt. Een comfortabel huis zorgt ervoor dat je je thuis voelt en draagt bij aan het persoonlijk welbevinden.

Verwarmen

HR-Ketels

Welk type HR-ketel u nodig heeft hangt af van hoeveel warm water uw HR-ketel moet leveren. Onze adviseur kan u vertellen welke verwarmingsketel het beste past bij uw huishouden.

Kip Installatietechniek is uw expert die samen met u de juiste HR-ketel uitzoekt. Kip werkt samen met gerenommeerde partijen als Nefit, Remeha, Vaillant en Intergas.

Radiatoren

Wanneer u voor de aanschaf van een radiator staat, dan is het raadzaam om te kijken in hoeverre de radiator van uw keuze bij uw woning past. Wat moet de capaciteit zijn, de plaats van ophanging en het aantal. Dit alles dient goed in kaart te worden gebracht teneinde de juiste keuze te maken.

Bij Kip Installatietechniek bent u wat dat betreft op de juiste plaats. Het is onze specialiteit om radiatoren en alle benodigde hulpmiddelen vakkundig te plaatsen en te leveren binnen zo kort mogelijke tijd. Vandaag besteld, betekent dat u het binnen twee werkdagen in huis heeft.

Thermostaten

Maakt het u makkelijk, altijd en overal

Waar u ook bent, u kunt altijd uw cv regelen met de Nefit Easy app op uw smartphone en tablet. U kunt zien hoe warm het thuis is en op afstand de temperatuur aanpassen.

Omdat Easy communiceert met de smartphones van de gebruikers weet hij precies wie er thuis is of zijn. Hij stelt de temperatuur in op basis van de persoonlijke voorkeuren van de aanwezige gebruiker(s). En gaat de laatste de deur uit dan doet de Easy de verwarming vanzelf omlaag.

Vloerverwarming

Vloerverwarming maakt gebruik van stralingswarmte en dit zorgt ervoor dat u een ruimte als prettig warm ervaart bij een lagere luchttemperatuur. Tevens kan een vloerverwarmingssysteem u geld besparen op de energiekosten wanneer u de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt. Vloerverwarming zorgt ervoor dat de vloer van een ruimte gelijkmatig opgewarmd wordt en daarom zult u overal in deze ruimte dezelfde aangename temperatuur ervaren.

Kip Installatietechniek adviseert u welke vloerverwarming u moet kiezen en of u het systeem als hoofdverwarming kan gebruiken. Dit hangt volledig af van uw woonsituatie. Normaal gesproken kan vloerverwarming als hoofdverwarming worden toegepast zolang de woning maar voldoende geïsoleerd is.

Gasleidingen

Er zijn veel klussen in huis die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren, maar er zijn ook bepaalde klussen die u omwille van veiligheidsredenen beter aan een echte expert over kunt laten. Eén van die klussen is het aanleggen van gasleidingen. Hiervoor is een ervaren en vakkundige loodgieter echt onontbeerlijk. Gas is ontzettend brandbaar en dus moeten de leidingen perfect aangelegd worden om een gaslek, explosies en brand te voorkomen.

Wist u overigens dat de verzekering eventuele schade niet vergoed als u zelf aan de gasleidingen heeft gezeten? Wees daarom verstandig en schakel de gediplomeerde vakmensen Van Kip Installatechniek in. Zij leveren altijd een goed en veilig product af.

Koelen

Airco

Buiten een hittegolf en binnen lekker koel. Met een airconditioner heb je het zelf in de hand en creëer je het ideale klimaat in je woonkamer of kantoor. Een airco maakt het woon- en werkklimaat gezonder. Een airco koelt niet alleen maar zorgt ook voor frisse, droge en schone lucht.

Om optimaal plezier te hebben van je nieuwe airconditioner is het bepalen van de juiste capaciteit noodzakelijk. Kip Installatietechniek helpt u hierbij en zoekt samen met u de juiste airconditioner. Wij werken samen met Remko een toonaangevende producent van airconditioningsapparatuur.

Ventileren

Ventilatiesystemen

Er bestaan diverse manieren om te ventileren. De meest gebruikte systemen zijn ventilatiesystemen met warmteterugwinning, vraaggestuurde ventilatie en mechanische ventilatie.

Afhankelijk van uw type woning en uw wensen op het gebied van comfort en energieprestaties biedt Kip Installatietechniek verschillende mogelijkheden. Partners in ventilatiesystemen zijn: Zehnder – J.E. StorkAir en Itho

Kip Auto