Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Ons bedrijf

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat is ons uitgangspunt. Het team van Kip installatietechniek onderzoekt eerst samen met de opdrachtgever de behoeften, wensen en eisen.
Vervolgens geven wij samen met onze geselecteerde partners en toeleveranciers invulling aan de meest optimale oplossing.

Een leven lang leren
Als lerende organisatie zijn we ambitieus en gedreven. We doen altijd iets meer dan van ons wordt verwacht. Dit is belangrijk omdat de klantvraag en de techniek voortdurend verandert en de kennis van gisteren niet voldoende is om blijvend goede producten en diensten te leveren.


Kernwaarden en Missie

Onze kernwaarden

Ons doel om een gezonde topclub te zijn in de installatietechniek is een stevige ambitie. De wereld van de installatietechniek is enorm in ontwikkeling en continue aan verandering onderhevig. De wereld is kleiner geworden door het internet en de klanten zijn mondiger en kritischer. Ons doel kunnen we uitsluitend bereiken in samenwerking met ambitieuze, kundige, betrokken en enthousiaste medewerkers.

  • Ambitieus, omdat onze doelen ambitieus zijn
  • Kundig, omdat we vanuit ons vakmanschap kwaliteit en innovatie nastreven
  • Betrokken, omdat we geloven in individueel maatwerk en persoonlijke aandacht
  • Enthousiast, omdat we plezier hebben in en trots zijn op ons werk

Daarom onze missie:

Kip is dé samenwerkende installatiespecialist die haar klanten blijvend ontzorgt met totaaloplossingen voor een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat zodat zij een leven lang plezierig kunnen wonen.


Kip Auto
CORONA MEDEDELING

WINKEL EN SHOWROOM ZIJN BEPERKT GEOPEND!


We zijn uitsluitend en onder voorwaarden op afspraak geopend.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, medewerkers en relaties staan bij ons voorop. Om besmettingen te voorkomen, volgen wij bij uw eventuele bezoek aan ons bedrijf de RIVM-richtlijnen. Wij verzoeken u deze in acht te nemen.

WERKZAAMHEDEN GAAN "GEWOON DOOR"
Wij hanteren het protocol Samen Veilig Doorwerken. De meeste werkzaamheden worden gewoon voortgezet, tenzij er personen binnen uw directe omgeving zijn besmet met het coronavirus of als gezondheidsklachten hier duidelijk op wijzen.
Onze 24/7-service blijft bereikbaar op het bij u bekende servicenummer. Voor aanvang van de werkzaamheden nemen wij contact met u op of de afspraak i.v.m. de Corona-situatie kan doorgaan.

U kunt ons tevens telefonisch of per email bereiken met uw vragen. Wij helpen u dan graag verder.