Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Intelligente energie en technologie

In Nederland levert de zon meer dan vijftig keer zo veel energie als we jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. U kunt gratis zonne-energie gebruiken voor warm water en verwarming (zonneboilers), en voor het produceren van elektriciteit (zonnestroom). Kip Installatietechniek denkt met u mee om actief energie te besparen. Dit combineert ze met intelligente technologie waardoor wonen veiliger en comfortabeler wordt. D.m.v domotica bedien je centraal alle functies in huis; de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken… . Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone.

Duurzame energieoplossingen

Zonne-energie

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. U kunt gratis zonne-energie gebruiken voor het produceren van elektriciteit (zonnestroom).

Kip Installatietechniek biedt unieke zekerheden: geen losse componenten van verschillende leveranciers, maar een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties van één betrouwbare leverancier.

Zonne-warmte

U kunt de zon ook gebruiken voor warm water en verwarming (zonneboilers). De boiler wordt aangesloten op uw (bestaande) HR-ketel. Op zonnige dagen wordt het water voor douche, bad en keuken volledig duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt uw HR-ketel bij.

Kip Installatietechniek kiest o.a. voor Nefit SolarLine; een uniek zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. De geavanceerde collectoren zijn afgestemd op het Nederlandse klimaat. Elke collector haalt het hele jaar door uitzonderlijk veel rendement uit gewoon daglicht.

Intelligente technologie

Domotica

Domotica staat voor elektronische communicatie tussen allerlei elektrische toepassingen in de woning en woonomgeving ten behoeve van uw wooncomfort. In een Domotica woning worden zorgtaken, communicatie, ontspanning en veiligheid door elektrische apparaten gemakkelijker gemaakt.

Met Kip Installatietechniek bedien je centraal alle functies in huis; de verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken… . Dit doe je ofwel met behulp van een touchscreen of met je smartphone. De installatie zet je aan om actief energie te besparen en tegelijkertijd woon je veiliger, kindvriendelijker en comfortabeler.

Kies je klimaat

Bepaal zelf per kamer de temperatuur vanuit één centraal bedieningspunt in je woning. Zo hou je het gezellig warm – of aangenaam koel – op de plaatsen waar het echt nodig is. Bovendien stem je ventilatie, zonwering en airco naadloos op elkaar af. Dat zorgt niet alleen voor extra comfort, je bespaart er ook een flinke duit mee op je energiefactuur.

Breeduit voor de televisie, met de krant in een hoekje of gezellig tafelen met vrienden: één druk op de knop en je creëert de juiste atmosfeer met aangepaste verlichting en verwarming. Niets is echter onherroepelijk; alle instellingen laten zich in een handomdraai aanpassen. Kip Installatietechniek brengt je altijd in de juiste sfeer.

Energiezuinig wonen

Je hoort het steeds vaker. We moeten zuiniger omgaan met energie. Maar hoe doe je dat? Enerzijds kan je het energieverbruik verminderen door energiezuinige lampen of leds te gebruiken. Anderzijds verbruik je minder energie als je bewegingsmelders installeert. Maar ook een slimme elektrische installatie helpt je een heel eind op weg!

Weet hoeveel je verbruikt! Met Kip Installatietechniek heb je op elk moment van de dag een overzicht van hoeveel energie je gezin precies verbruikt. Het energieverbruik (huidig en dagverbruik, gemiddeld verbruik, evolutie) lees je, per kring, eenvoudig op de eco-toets af.

Voel je veilig in huis

Je huis. Het is je eigen stek, je eigen wereld. Het is de plek waar je tot rust komt. Samen met je familie wil je je er geborgen en beschermd voelen. Met een paniektoets, een alles uit-knop, een bewegingsmelder… voel je je meteen een stuk veiliger.

Kip Installatietechniek heeft voor u de oplossingen om veilig te wonen. Denkt hierbij aan; met één druk op de knop alle toestellen uitschakelen. Veilig door de nacht met orientatieverlichting. Onbezorgd op reis dankzij aanwezigheidssimulatie en controleren wie er voor de deur staat met videofoon.

Kinderen

Kinderen brengen leven in huis. Soms kom je ogen en handen tekort. Doven ze het licht in het toilet? Prutsen ze niet aan de stopcontacten? En als ze wat groter worden, veranderen ook hun behoeften. Je huis is dus best aangepast aan deze dynamiek.

Je kinderen, ze worden snel groot. Je woning groeit met hen mee. Wat vandaag een kinderkamer is, wordt later misschien een puberkamer. Kip Installatietechniek zorgt ervoor dat elke kamer in uw huis mee kan groeien met de levensloop en de behoeften van u en uw opgroeiende kind.

Elektra

Elektrotechniek op maat geleverd

Wij verzorgen complete elektrische installaties in woonhuizen, winkels en middelgrote bedrijfspanden in zowel nieuw- als verbouw.

Hierbij adviseren wij u graag over de aan te leggen installatie. Op het gebied van electra is alles voor ons maatwerk, aangepast aan de wensen van onze klanten.

Tegenwoordig komt de vraag naar data, inbraakbeveiliging, brandmelding en Domotica steeds meer aan de orde. Ook op deze gebieden kunnen wij u advies geven.

Voor kleine werken hebben wij all-round monteurs die het te wijzigen installatiewerk bij uw keukenverbouwing verrichten.Hiervoor zal de groepenkast worden uitgebreid en voorzien van aardlekschakelaars.

Onderstaand een overzicht van onze activiteiten.

-Licht- en krachtinstallatie       – Schakelkasten

-CAI-Installaties                       -Bussystemen

-Domotica-toepassingen           -Datanetwerken

-Verlichtingsinstallaties

 

Kip Auto