Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Functioneel water en sanitair

Een badkamer is niet langer alleen een plek om te douchen, maar een plek waar het hele gezin comfortabel kan relaxen en ontspannen. Het is een vertrouwde plek die warm en behaaglijk is en waar je ontspannen tot rust komt. Een comfortabele badkamer zorgt ervoor dat je je thuis voelt en draagt bij aan het persoonlijk welbevinden.  Kip Installatietechniek is daarnaast de spin in het web die voorziet in alle gemakken op het gebied van zink- en koperwerkzaamheden, water aan- en afvoer, riolering, verstoppingen en een legionella beheersplan

Sanitair

Baden en Douchen

Voor elke portemonee een passende badkamer. Van een functionele budget bewuste badkamer tot een luxe wellnessruimte. Of speciaal aangepast voor de ouder wordende bewoner die zo lang mogelijk plezierig thuis wil blijven wonen.

Kip Installatietechniek stemt de badkamer technisch en functioneel af op de veranderende wensen van de gebruiker en voorziet een leven lang in de behoefte aan persoonlijk instelbaar leefgenot. Wij werken o.a. samen met: Villeroy en Boch, Sphinx, Grohe, Kludi en vele andere.

Sauna en Stoomcabine

Bent u op zoek naar stoomcabines met sauna? Wij kunnen u een aantal verschillende modellen leveren, waarover we u uiteraard uitstekend kunnen adviseren. Het mooie van de sauna’s is dat ze er niet alleen voor zorgen dat u zich heerlijk kunt ontspannen, maar dat ze er daarnaast ook voor zorgen dat u zowel geestelijk als lichamelijk in een betere conditie zal verkeren.

U kunt een keuze maken uit een aantal verschillende stoomcabines met sauna, waardoor u er eenvoudig voor zorgt dat het geheel zo goed mogelijk past bij de huidige inrichting van uw badkamer. Of u nu op zoek bent naar een Finse sauna of een reguliere saunacabine, wij zorgen ervoor dat u voortaan heerlijk tot rust kunt komen in een van de stoomcabines met sauna.

Closets, urinoirs en bidets

Bent u op zoek naar een nieuw toilet, urinoir of bidet.  U vindt bij ons een uitgebreid assortiment, van zowel hangende als staande toiletten. Daarnaast kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende sets en kunt u ook terecht voor een Sanibroyeur, douche wc, urinoir en bidet.

We nodigen u graag uit om bij ons in de showroom eens een kijkje te komen nemen. We kunnen u dan zelf laten zien wat het grote voordeel van de verschillende modellen is, in combinatie met de verschillende materialen die er voorradig zijn.

Accessoires

Bent u op zoek naar specifieke badkameraccessoires, of wilt u de badkamer een keer totaal opnieuw inrichten? Met name wanneer u in bad ligt of u een douche neemt zijn het de accessoires die voor een aangename sfeer zorgen. Met de juiste badkamer accessoires zorgt u er voor dat u op een zeer prettige wijze kunt verblijven in een van de ontspannendste kamers van uw woning.

Kip Installatietechniek beschikt over een ruim en uitgebreid assortiment. Denk aan de verschillende toiletaccessoires die u bij ons kunt bestellen, maar ook aan de specifieke design accessoires die ervoor zorgen dat u volledig tot rust kunt komen in uw badkamer.

Loodgieterswerkzaamheden

Lood-, Zink- en Koperwerkzaamheden

In een woning zit veel lood-, zink- en koperwerk. Dakgoten, schoorstenen, dakkapellen, erkers, regenwaterafvoeren, dakrandafwerkingen, dakdoorvoeren en uitwateringen. Het verwerken van lood, zink en koper is ambachtelijk werk, waar veel ervaring voor nodig is.

Kip Installatietechniek is al meer dan 50 jaar vertrouwd expert op het gebied van zink- en koperwerkzaamheden. In onze eigen ambachtelijke werkplaats kunnen we alle mogelijke vormen desgewenst op maat produceren.

Water aan- en afvoer

Koud leidingwater komt het huis binnen via het waterleidingbedrijf. Deze leiding vind je in een put buitenshuis of in de ruimte onder de voordeurmat of in de meterkast. Door het dichtdraaien van de hoofdkraan kun je in 1 keer de totale watervoorziening in huis stopzetten

Afvoerwater is het water dat gebruikt is voor bijvoorbeeld douchen en het doorspoelen van het toilet wat daarna via de gootsteen of het afvoerputje in het riool terechtkomt. Kip Installatietechniek is dé specialist die middels een degelijk plan van aanpak de water aan- en afvoer voor u kan aanleggen.

Riolering

Een verstopping in uw riolering is een ontzettend vervelend probleem.

Wij beschikken over een moderne ontstoppingsmachine met een watertank en afstandsbediening, de laatste technieken en apparatuur op het gebied van mechanisch ontstoppen, zoals veermachines met vuilfrezen.Tevens is onze servicewagen uitgerust met een riool camera systeem en leidingdetectie apparatuur.

Kip Installatietechniek lost uw rioleringsprobleem op deze wijze snel, vakkundig en voordelig op.

Brandslanghaspels

Kip Installatietechniek heeft een breed assortiment haspels in huis: van brandslang- tot werk- en industriële haspels. Veiligheid, montage en bedieningsgemak zijn hierbij essentiële pluspunten. De haspels voldoen uiteraard aan de strengste kwaliteitsnormen.

Kip Installatietechniek zoekt voor elk brandbeveiligingsprobleem een oplossing. Bent u op zoek naar de beste brandbeveiligingsoplossing, neem dan contact met ons op.

Legionella Beheersplan

Altijd Schoon (drink)water uit de kraan. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Er komt echter heel wat bij kijken. Een simpele, onschuldig ogende bacterie in het water, zoals legionella, kan levensbedreigend worden.

Kip installatietechniek is ervan overtuigd dat dit nooit hoeft te gebeuren! Wij geloven in schoon en veilig drinkwater en dat ook uw omgeving 100% legionella veilig kan worden.

Kip Auto