Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Veilig, comfortabel en stijlvol blijven wonen in uw eigen huis

U woont plezierig en wilt het liefst nog heel lang van uw huis blijven genieten. Goed nieuws: dat is zeker mogelijk! Tenminste, als u uw woning bestendig maakt voor de toekomst. Want dan kunt u er nog een hele tijd comfortabel en zelfstandig blijven vertoeven. Wij adviseren u graag en voorzien u met plezier van slimme, veilige en stijlvolle comfortoplossingen op het gebied van verwarming, sanitair en elektra.

 

Uw huis toekomstbestendig zonder ingrijpende verbouwingen

Het levensloopbestendig maken van een woning is vaak verrassend snel en eenvoudig te realiseren, zonder ingrijpende verbouwingen. En het resultaat: optimaal comfort voor alle bewoners. Kip Installatietechniek verzekert u van de hoogste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met de beste producten, materialen en merken. Ontworpen en geproduceerd in samenwerking met experts op het gebied van gezondheid, ergonomie, veiligheid en design. Onze producten voldoen aan alle regels/eisen en zijn gecertifi ceerd. Een wel zo veilig idee!

 

Aangenaam Binnenklimaat

Verwarmen, koelen & ventileren

U wilt het thuis behaaglijk hebben op het moment dat u dat wenst. Met een slimme thermostaat kan eenvoudig -en op afstand- de perfecte temperatuur geregeld worden.

Frisse lucht is eveneens belangrijk. Een automatisch ventilatiesysteem zorgt dan voor een gezonde atmosfeer (ook ideaal voor COPD-patienten).

De nieuwste ontwikkelingen bieden u véél perspectieven. Profi teer er nu van. Dan is uw huis nog vele jaren uw thuis!

Functioneel Water en Sanitair

Sanitair & Loodgieterswerkzaamheden

Nog altijd gebeuren er veel ongevallen in huis. Daarom is het belangrijk dat u zich veilig voelt.

Er zijn veel hulpmiddelen ontwikkeld die zorgen voor uw rust, veiligheid en comfort.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan, bad- en douchezitjes, ergonomische steunen naast de wastafel, beugels, verhoogde toiletcombinaties, sta-op hulpen, douche wc en instapbad. Deze zijn eenvoudig, snel te plaatsenen makkelijk te onderhouden.

Intelligente energie en technologie

Duurzame energie, intelligente technologie & elektra

Naarmate de gemiddelde leeftijd oploopt, is er steeds meer vraag naar comfortproducten voor de gehele woning, inclusief ICT-oplossingen die voldoen aan de wensen en eisen van ouderen.

Moderne elektra en draadloze domoticasystemen maken uw woning comfortabeler en dragen eraan bij dat u nog lang zelfstandig kunt wonen. Er is veel mogelijk op dit gebied: O.a. automatische verlichting, schakelaars om in één keer alle apparatuur in of uit te schakelen, deuren en hekken op afstand openen, intercom, en zorg op afstand!

Slimme huishoudelijke toepassingen

Aangepast op uw stijl en persoonlijke situatie

Kip Installatietechniek heeft alles in huis om uw woning zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.
Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs voor persoonlijk advies.

Zo krijgt u een oplossing op maat, perfect afgestemd op uw unieke situatie, wensen en eisen. Gemak, veiligheid en schoonheid gaan bij ons prima samen. Géén ontsierende producten, maar mooie en stijlvolle oplossingen. Ergonomisch verantwoord en passend bij uw smaak.

Kip Auto