Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Wonen voor ouderen met gemak en comfort

Op prettige en comfortabele wijze zelfstandig wonen is voor de meeste ouderen zeker mogelijk. Wellicht moeten er dan de nodige aanpassingen worden gedaan in de ouderenwoning of reguliere woning. Kip Installatietechniek maakt zo lang mogelijk zelfstandig wonen voor ouderen mogelijk. Wij zijn al jarenlang een vooraanstaand expert in levensloopbestendig wonen. Het is voor senioren niet nodig om sneller naar een verzorgings- of verpleeghuis te gaan dan absoluut noodzakelijk is. Door onze werkwijze in het aanpassen van woningen kunnen mensen in de leeftijdscategorie 55 plus zo lang mogelijk in hun eigen woningen blijven wonen.

Kip Installatietechniek, de specialist in comfortabel wonen voor ouderen

Ook voor senioren verschilt het per persoon of per gezin wat zij nodig hebben om comfortabel te kunnen wonen. Kip Installatietechniek is zich ervan bewust dat geen enkele situatie hetzelfde is. De woningen verschillen onderling, maar dat geldt ook voor de behoeften van de bewoners ervan.

Kip Installatietechniek levert maatwerk op het gebied van wonen voor ouderen. Wij komen graag bij onze klanten langs om hun woningen of appartementen te bezichtigen. Tijdens dat bezoek inventariseren wij hun wensen en behoeften. Op basis daarvan bepalen wij in overleg welke aanpassingen nodig zijn om comfortabel wonen voor ouderen te realiseren.

Wij maken prettig wonen voor ouderen mogelijk

Bevindt u zich in de leeftijdscategorie 55+? En wilt u zo lang mogelijk in uw eigen huis blijven wonen? Of hebt u net een nieuw huis of appartement betrokken en wilt u dit laten aanpassen aan uw wensen en behoeften? Dan staat Kip Installatietechniek, specialist in wonen voor ouderen, tot uw beschikking. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Enkele mogelijkheden die wij bieden zijn onder andere het plaatsen van een slimme thermostaat en op afstand bedienbare verlichting. Zo kunt u de temperatuur instellen en de verlichting bedienen zonder uw gemakkelijke stoel te verlaten. Ideaal voor als u niet zo goed ter been bent.

U hoeft daarbij niet bang te zijn dat het systeem te ingewikkeld is. Kip Installatietechniek kent de behoeften van senioren. Wij leveren uitsluitend systemen die voor iedereen die nog helder van geest is te begrijpen zijn. Na het aanbrengen van de aanpassingen aan uw woning krijgt u duidelijke instructies over de werking van de systemen. Mocht u in een later stadium nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ergonomische aanpassingen in de badkamer

Wij zijn er niet alleen voor de elektrische systemen. Ook voor het veilig en prettig gebruiken van uw badkamer of toilet kunt u ons inschakelen. Wij kunnen bijvoorbeeld een ergonomisch bad, een douchestoel, muurbeugels om op te kunnen staan of een verhoogd toilet bij u plaatsen. Zo kunt u prettig van uw sanitair gebruikmaken. Daarnaast is de kans op ongelukken dan zo klein mogelijk.

Onze aanpak samengevat

  • Wij zijn al jarenlang specialist in wonen voor ouderen
  • Onze aanpak is afgestemd op uw wensen en behoeften
  • Bedien uw thermostaat en de verlichting vanuit uw stoel
  • Onze systemen zijn gemakkelijk te bedienen
  • Maak veilig en prettig gebruik van uw badkamer en toilet
  • Nog talloze andere handige aanpassingen mogelijk

Neemt u contact op voor meer informatie

Zou u meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden die Kip Installatietechniek biedt op het gebied van wonen voor ouderen? Of zou u willen dat wij bij u langskomen om uw wensen en behoeften te bespreken en de situatie bij u thuis te bekijken? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

Woon langer in uw eigen huis, dankzij de dienstverlening van Kip Installatietechniek!

 

Kip Auto