Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Vacature (service)monteur

Vind je afwisseling leuk en ben je graag in contact met mensen? Ben jij op zoek naar een baan binnen de installatietechniek? Los je graag problemen op en wil je uitdagend onderhoud aan moderne installaties uitvoeren? Solliciteer dan als servicemonteur bij KIP Installatietechniek. Wij zijn een kleine organisatie met teamgevoel op plek één. We staan klaar voor de klant om zo een goede samenwerking te garanderen. We voeren verschillende werkzaamheden uit waaronder onderhoud en het verhelpen van storingen. Werkplezier staat daarbij voorop. Daarnaast bieden wij elke monteur de kans zich door te ontwikkelen binnen ons vak.

 

Hoe werkt dat?

Op kantoor bereiden we de planning in voor klanten waar jij onderhoudswerkzaamheden uit mag gaan voeren. Je toont initiatief en zorgt ervoor dat we de klant zoveel mogelijk ontzorgen. Je werkt vaak alleen en bent flexibel. Zijn er ergens storingen dan ben jij in staat deze op te lossen. Dit doe je allemaal met de kennis die jij hebt van de service opleiding. Heb je niet voldoende opleiding dan is bijscholing mogelijk wanneer je bij ons werkt.

 

Waarom bij ons werken?

Wij werken met modern gereedschap aan uitdagende en toffe projecten. We bieden verschillende diensten aan waardoor je veel afwisseling hebt. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsomstandigheden en krijg je een goed salaris.

 

Wat we van je verwachten

Je bent sociaal en staat altijd klaar voor onze klanten. Je komt graag over de vloer om ze te helpen bij het uitvoeren van onderhoud maar ook voor het verhelpen van storingen. Je bent bereid storingsdiensten uit te voeren en zorgt altijd voor een glimlach bij de klant.

 

Solliciteer direct:

  • Leuk en hecht team

Werk in een enthousiast, gemotiveerd en vakbekwaam team.

  • Goed salaris

Naast je opleiding die we betalen ontvang je een goed salaris.

  • Uitdagend werk

Je ontvangt veel vrijheid in je werk zodat je elke keer opnieuw wordt uitgedaagd.

  •  Opleiding

Volg een opleiding naast je normale werkzaamheden en blijf groeien.

  • Doorgroeimogelijkheden

Groei door binnen het vak en wordt net als je collega’s een expert.

  •  Vrijdagmiddagborrel

Blijf op vrijdag gezellig hangen om nog iets te drinken met je collega’s.

  • Nieuwste installaties

Je werkt aan de nieuwste installaties.

  • Afwisseling

Je bent met veel verschillende installaties en werkzaamheden bezig.

  • Biedt onze klanten de service die ze verdienen

 

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Solliciteer dan direct!

Richt je sollicitatie aan onderstaand e-mailadres. Mocht je vragen hebben, kun je altijd bellen met Dhr. Freddie Bakker, bereikbaar via onderstaand telefoonnummer. Tot snel!

Telefoon  0541-51 33 01
E-mail:

 

Kip Auto