Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Thuis alarmsysteem draadloos

Een draadloos alarmsysteem voor thuis geeft u diverse voordelen boven een bedraad alarmsysteem. U kiest voor goede inbraakbeveiliging, die u overal thuis en ook buitenshuis kunt bedienen. Van alle beschikbare beveiligingssystemen worden de draadloze varianten steeds populairder, en met goede redenen.

Kip Installatietechniek kan u adviseren op het gebied van een draadloos alarmsysteem voor thuis. Hebt u na ons advies een keuze gemaakt, dan leveren en plaatsen wij het beveiligingssysteem op vakkundige wijze. Wij regelen het systeem voor u in en geven u uitgebreide uitleg over de werking. U kunt profiteren van een goede inbraakbeveiliging via een gemakkelijk werkend systeem.

Met een draadloos alarmsysteem voor thuis trekt u geen kabels

Een van de voordelen van een draadloos alarmsysteem voor thuis is dat u geen kabels hoeft te trekken. De modules werken op batterijen. De kosten die het vervangen van de batterijen van tijd tot tijd met zich meebrengt zijn vrij gering. Dit weegt niet op tegen de kosten en de moeite van het leggen van bedrading. De batterijen van een draadloos alarmsysteem voor thuis gaan vrij lang mee.

Bedien uw alarmsysteem thuis en onderweg

De mogelijkheden van een draadloos alarmsystem voor thuis zijn zeer uitgebreid. U kunt werken met bewegingsdetectoren, camera’s, felle verlichting die aangaat bij onraad, sirenes en nog veel meer.

U kunt het systeem overal vanuit huis bedienen, via een paneel, een afstandsbediening of een app op uw smartphone. Ook buitenshuis hebt u toegang tot uw alarmsysteem. Hebt u internet op uw telefoon, dan kunt u het beveiligingssysteem altijd benaderen. De door Kip Installatietechniek geleverde systemen zijn goed beveiligd, zodat ze niet gehackt zullen worden.

Wij voorzien u graag van advies

Wilt u weten wat Kip Installatietechniek voor u kan betekenen op het gebied van een goed werkend draadloos alarmsysteem voor thuis? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvende informatie en deskundig advies.

Zorg voor goede en gemakkelijke inbraakbeveiliging met een draadloos beveiligingssysteem, geleverd door Kip Installatietechniek!

Kip Auto