Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Levensloopbestendige woning, waardoor u langer thuis kunt blijven wonen

Uw eigen huis is u dierbaar en u wilt daar niet weg totdat u echt niet anders meer kunt. Zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen is mogelijk met een levensloopbestendige woning. U kunt uw huis op ergonomisch, praktisch en elektronisch vlak laten aanpassen, zodat uw woning voldoet aan uw behoeften en wensen.

Kip Installatietechniek is specialist op het gebied van het maken van een levensloopbestendige woning. U hoeft hiervoor geen nieuw huis te bouwen, wij zorgen voor levensloopgeschikte aanpassingen aan uw bestaande woning. Dit hebben wij al met veel succes gedaan voor talloze woningen. Onze werkwijze stelt mensen in staat langer te genieten van hun vertrouwde huis.

Verblijf langer thuis met een levensloopbestendige woning

Wat kan er allemaal gedaan worden om een levensloopbestendige woning te realiseren? U kunt denken aan diverse zaken. Als u contact opneemt met Kip Installatietechniek, zullen wij op basis van uw behoeften met deskundig advies komen. Het verschilt van persoon tot persoon welke maatregelen nodig zijn om een levensloopgeschikte woning te realiseren.

Verschillende mogelijkheden

Om te beginnen zou u kunnen kiezen voor een slimme thermostaat. Die kunt u gewoon vanaf uw comfortabele stoel bedienen. Zo is het altijd behaaglijk in uw woning. Ook als u onderweg bent kunt u de temperatuur in uw huis instellen. Ook verkoeling door middel van ventilatiesystemen of een airco kan op afstand bediend worden.

Dit geldt ook voor de verlichting. Vanaf uw bank of stoel kunt u lampen aan- of uitzetten, of dimmen. Zo hoeft u niet op te staan om naar een schakelaar te lopen.

Het spreekt vanzelf dat u na het plaatsen van elektronische systemen uitgebreid uitleg krijgt over de werking. Onze systemen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te begrijpen en te bedienen zijn.

In de badkamer kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een douchestoel, verhoogd toilet, sta-op-hulpen of ergonomisch bad. Zo kunt u plezierig van de sanitaire voorzieningen gebruik maken en voorkomt u ongelukken.

Service en onderhoud

De systemen van een levensloopbestendige woning hebben het nodige onderhoud nodig. Kip Installatietechniek staat ook op dat gebied voor u klaar. Wij zorgen dat alles probleemloos blijft werken.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het realiseren van een levensloopbestendige woning? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Langer wonen in uw eigen vertrouwde woning? Kip Installatietechniek maakt het mogelijk!

Kip Auto