Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Ketel onderhoud, voor het optimaal functioneren van uw Cv-ketel

Cv-ketels vergen van tijd tot tijd het nodige ketel onderhoud. Er zijn mensen die beknibbelen op het ketel onderhoud. Vroeg of laat treden er dan echter storingen op. U zit dan een tijdje in de kou en de reparatie kan erg kostbaar zijn. Periodiek ketel onderhoud voorkomt storingen en is op de lange termijn voordeliger. Ook verhoogt onderhoud de levensduur van de ketels, de ketel hoeft dan minder snel vervangen te worden door een nieuwe. Ook uit kostenoverwegingen is het dus verstandig om uw cv-ketel te laten onderhouden. Dit dient te gebeuren door een ervaren onderhoudstechnicus van een betrouwbaar bedrijf, die uw ketel goed kent.

Kip Installatietechniek is onder andere gespecialiseerd in de installatie, maar in ook het vakkundig onderhouden van cv-ketels en aanverwante apparaten. Wij voeren onderhoud uit op cv-ketels en combiketels, zowel bij hr-ketels of oudere modellen. Dit doen wij ten eerste voor de ketels die wij zelf installeren. Maar u kunt ons ook inschakelen voor een door een ander bedrijf geplaatste ketel. Ook voor radiatoren en andere onderdelen van uw verwarming kunt u ons inschakelen.

Kip Installatietechniek, uw specialist in ketel onderhoud

Het bedrijf Kip Installatietechniek is gevestigd in Oldenzaal en is een veelzijdig installatiebedrijf. Bij de installaties van cv-ketels werken wij met ervaren, vakkundige medewerkers. Daarnaast kiezen wij voor gerenommeerde merken als Nefit, Intergas, Valiant en Remeha. In overleg met de klant bepalen wij welke cv-ketel in een bepaalde woning of bedrijfspand het meest geschikt is. Wij geven onze klanten deskundig advies over het kopen van de juiste ketel. De plaatsing gebeurt vervolgens op vakbekwame en volkomen veilige wijze.

Ketels van gerenommeerde merken functioneren over het algemeen beter en hebben een langere levensduur. Toch ontkomen ook kwaliteitsketels niet aan de noodzaak voor periodiek onderhoud. De taak van ketel onderhoud vervullen wij vol enthousiasme. Dit doen wij voor door onszelf geplaatste ketels, maar ook voor ketels die door andere bedrijven geplaatst zijn.

Wij lossen storingen snel en op professionele wijze op

Naast het uitvoeren van periodiek onderhoud beschikt Kip Installatietechniek ook over een storingsdienst. Deze dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Hebt u een storing in uw cv-ketel of daarmee samenhangende onderdelen, dan kunt u ons altijd benaderen. Wij zijn dan snel ter plaatse om de storing te verhelpen. Zo wordt de tijd dat u in de kou zit tot een absoluut minimum beperkt.

Onze ervaren medewerkers hebben kennis van alle in Nederland gangbare ketels. Moet er een onderdeel vervangen worden, dan gebruiken wij daarvoor onderdelen van de hoogste kwaliteit. U kunt erop vertrouwen dat de storing snel verholpen is. U kunt dus snel weer behaaglijk wonen en werken.

Onze werkwijze op het gebied van ketel onderhoud

Bij Kip Installatietechniek hoeft u niet elke keer los te betalen voor ketel onderhoud. Dit achten wij niet verstandig, omdat mensen dan de neiging hebben om het onderhoud te laten versloffen. In plaats daarvan werken wij met onderhoudsabonnementen.

Voor een vast bedrag komt er periodiek een deskundige medewerker bij u langs. Deze medewerker voert dan het benodigde ketel onderhoud uit. Indien nodig worden er onderdelen vervangen, waarbij de onderdelen die wij plaatsen altijd van topkwaliteit zijn. Het kan ook zijn dat de ketel alleen wat afgesteld moet worden, of dat er slechts een schoonmaakbeurt van het binnenwerk nodig is. Onze medewerkers beschikken over de vaardigheid om zelf vast te kunnen stellen welk onderhoud er nodig is. Het onderhoud wordt uitermate zorgvuldig uitgevoerd, waarbij veiligheid voorop staat. Na het ketel onderhoud kan uw cv-ketel er weer een hele tijd tegenaan.

Het periodiek ketel onderhoud dat wij voor u uitvoeren minimaliseert de kans op storingen. Het kan natuurlijk zijn dat er onverhoopt toch een storing optreedt. Gelukkig staat onze storingsdienst dan ter beschikking om het euvel snel te verhelpen.

Het storingsabonnement

Welke abonnementen voor ketel onderhoud kunt u allemaal afnemen bij Kip Installatietechniek? Het meest voordelig is het storingsabonnement. Dit is bedoeld voor toestellen en installaties die niet periodiek worden onderhouden. Het kan hierbij gaan om gevelkachels, indirect gestookte boilers, zonneboilers en luchtbehandelingsunits. Voor gewone cv-ketels kunt u dit abonnement niet afsluiten. Wij raden u dan aan om te kiezen voor een abonnementsvorm waarbij periodiek onderhoud is inbegrepen.

Dit abonnement geeft u recht op het gratis laten verhelpen van storingen. Dit gebeurt op korte termijn na het melden van de storing. U betaalt bij dit abonnement wel voor de kosten van onderdelen die eventueel vervangen moeten worden.

Het standaardabonnement

Bij het standaardabonnement worden storingen gratis verholpen, exclusief kosten voor onderdelen. Daarnaast wordt er periodiek ketel onderhoud bij u gepleegd. Ook dit onderhoud kost u niets, behalve als wij vaststellen dat een onderdeel aan vervanging toe is. In dat geval betaalt u voor de kosten van het nieuwe onderdeel.

Dit abonnement is af te sluiten voor alle soorten cv-ketels, zowel hr-ketels als oudere modellen. Daarnaast kunt u dit abonnement bijvoorbeeld ook afsluiten voor een keuken- of bad geiser, een gashaard of een gasboiler.

Het totaalabonnement

Het totaalabonnement biedt ook een combinatie van het gratis verhelpen van storingen en periodiek ketel onderhoud. Daarnaast zijn ook alle onderdelen binnen de mantel van de Cv-ketel inbegrepen. Wij hanteren een maximum van 300 euro per storing met dezelfde oorzaak. Onderdelen die in direct verband staan met de cv-ketel zijn ook inbegrepen. U kunt denken aan het expansievat, de vulkraan en het veiligheidsventiel.

Deze abonnementsvorm is alleen bedoeld voor cv-ketels die niet ouder zijn dan 5 jaar op het moment van het afsluiten van het abonnement. Bereikt uw ketel de leeftijd van 15 jaar? Dan wordt het abonnement automatisch omgezet naar een standaardabonnement.

Samenvatting van onze dienstverlening betreffende ketel onderhoud

Onderstaand vindt u de belangrijkste punten van onze dienstverlening op het gebeid van ketel onderhoud nog eens opgesomd.

  • Onderhoud voor zowel door ons geplaatste ketels als voor andere ketels
  • Wij onderhouden elk in Nederland gangbaar type ketel
  • Vakbekwame medewerkers voor onderhoud en het oplossen van storingen
  • Altijd bereikbare storingsdienst
  • Storingen worden op korte termijn verholpen
  • Aantrekkelijke abonnementsvormen voor ketel onderhoud
  • Abonnementen voor het oplossen van storingen en periodiek onderhoud
  • Ook een abonnementsvorm waarbij onderdelen zijn inbegrepen

Neemt u contact op voor meer informatie

Wilt u ook dat uw ketel zo lang mogelijk meegaat? Kies dan voor effectief ketel onderhoud door Kip Installatietechniek. Wilt u ons inschakelen, dan horen wij dit graag van u. Wij komen dan op korte termijn langs voor de eerste onderhoudsbeurt. Ook als u eerst meer informatie wilt ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid onze dienstverlening en de mogelijkheden nader toe te lichten.

Kip Installatietechniek is uw specialist in alles wat met verwarming te maken heeft. Voor het installeren en onderhouden van een ketel, het aanleggen van radiatoren en nog veel meer zijn wij uw partner.

Kip Auto