Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Huis aanpassen ouderen

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen is tegenwoordig de norm. De overheid wil dit graag, maar veel ouderen willen het zelf graag ook. Kip Installatietechniek kan een huis aanpassen voor ouderen. Door de juiste woningaanpassingen te verrichten kunnen senioren comfortabel en veilig in hun eigen huis blijven wonen.

Zoekt u ook een aangepaste woning waar u zo lang mogelijk kunt blijven wonen? U hoeft niet per se te verhuizen, want Kip Installatietechniek kan uw huis ook aanpassen voor ouderen. Wij hebben al vele woningen geschikt gemaakt voor een prettig en veilig verblijf voor ouderen. Blijf zo lang mogelijk in uw vertrouwde, op ouderen aangepaste woning, dankzij de dienstverlening van Kip Installatietechniek.

Uw huis aanpassen voor ouderen, wat kunnen wij voor u doen?

Een huis aanpassen voor ouderen is iets waar wij al jarenlang in zijn gespecialiseerd. Wij gaan daarbij uit van de behoeften en wensen van onze klanten. Daarvoor gaan wij graag samen met u het gesprek aan en bekijken wij uw woning. Welke woningaanpassingen moeten worden verricht zodat u er op veilige en comfortabele wijze kunt wonen?

Het hele scala van wat wij voor u zouden kunnen aanpassen is te breed om allemaal te benoemen. Wij zullen u echter enkele voorbeelden geven. Bent u bijvoorbeeld niet meer zo goed ter been, dan kan op afstand bedienbare verwarming, verkoeling, zonwering en verlichting uitkomst bieden. U krijgt een aangename temperatuur in uw huis en bedient gemakkelijk de lampen, allemaal vanuit uw comfortabele stoel.

Sanitaire aanpassingen in uw woning

Ook op sanitair gebied kunnen wij u van dienst zijn. Een huis aanpassen voor ouderen betekent ook dat de sanitaire voorzieningen veilig en prettig te gebruiken moeten zijn. Wij zouden voor u bijvoorbeeld een verhoogd toilet, douchestoel of ergonomisch bad kunnen plaatsen. Of bijvoorbeeld handige beugels langs de muur, zodat u goed kunt opstaan. Zo kunt u zo lang mogelijk met zo min mogelijk hulp blijven functioneren.

Neemt u contact op voor verdere informatie

Zoals gezegd, het bovenstaande zijn slechts voorbeelden van het aanpassen van een huis voor ouderen. Wij kunnen nog veel meer voor u doen, als u dat wenst en prettig vindt. Om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag alles over wat we voor u zouden kunnen betekenen.

Kip Installatietechniek stelt u in staat om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen!

Kip Auto