Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Draadloze thermostaatkraan, handig en energiebesparend

Een draadloze thermosstraatkraan wordt gebruikt om de temperatuur in een bepaald vertrek in te stellen. Deze radiatorthermostaat komt in plaats van de oude knop op uw verwarming. Dit heeft als voordeel dat u niet een enkele thermostaat gebruikt. Een gewone thermostaat verwarmt meteen alle ruimtes in uw huis, als het vertrek waar de thermostaat zich bevindt niet warm genoeg is. Als u dat niet wilt, moet u handmatig de radiatoren dichtdraaien in andere ruimtes.

Regel uw temperatuur met een draadloze thermosstraatkraan

Als u bijvoorbeeld slechts het vertrek waar u in verblijft wilt verwarmen, biedt een draadloze thermostaatkraan uitkomst. U kiest dan zelf hoe warm het in elke ruimte moet zijn. Kip Installatietechniek kan een dergelijke draadloze thermostaatkraan voor u plaatsen en inregelen. Dit kan voor één vertrek, maar u kunt ook in elk vertrek deze thermostaatkranen laten plaatsen.

Met zo min mogelijk moeite zorgt u ervoor dat elk vertrek in uw huis de juiste temperatuur heeft. U hoeft zelf geen radiatorkranen open en dicht te draaien. Met een mobiele app bedient u elke draadloze thermostaatkraan gemakkelijk. Onze systemen zijn gemakkelijk te bedienen en zijn daarmee ook geschikt voor ouderen.

Stel uw temperatuur op afstand in

Bent u op uw werk en wilt u dat uw woonvertrek warm is als u thuiskomt? Via de app op uw mobiele telefoon bedient u dan onderweg uw draadloze thermosstraatkraan. Dan zijn de juiste ruimtes aangenaam warm als u thuiskomt. De ruimtes waar u niet gaat verblijven verwarmt u niet, zodat u hiermee energie bespaart.

Omgekeerd kan ook; bent u vergeten de temperatuur omlaag te doen voor u wegging? Dan kunt u dit onderweg alsnog doen. Een draadloze thermostaatkraan is een eenmalige uitgave die u op termijn terug gaat verdienen. En u hebt er veel gemak van.

Laat u adviseren door Kip Installatietechniek

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die een draadloze thermostaatkraan u biedt? Of over onze ander dienstverlening op het gebied van verwarmingen? Neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie en deskundig advies.

Kip Installatietechniek, uw specialist in verwarmingstechniek.

Kip Auto