Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Draadloos licht schakelen, u hoeft uw stoel niet meer uit

Kip Installatietechniek biedt u de mogelijkheid om draadloos het licht te schakelen in uw woning. U hoeft uw stoel niet meer uit om het licht aan of uit te doen. Ook het licht dimmen vanaf de stoel of de bank is mogelijk. De verlichting bedienen door draadloos het licht te schakelen is een uitkomst voor mensen die slecht ter been zijn. Maar ook als u wel goed loopt biedt het u veel gemak om vanaf uw stoel of de bank de verlichting te kunnen bedienen.

Draadloos licht schakelen is energiebesparend en gemakkelijk

De oplossingen die Kip Installatietechniek u biedt voor draadloos licht schakelen kunnen u energie besparen. Wij kiezen namelijk voor energiezuinige ledlampen met een lange levensduur. Hiermee bespaart u energie ten opzichte van gloeilampen, maar ook van gewone spaarlampen. Ledlampen hebben een grote sprong voorwaarts gemaakt. Ze geven goed en mooi licht en gaan zeer lang mee. Ook kunnen veel ledlampen gedimd worden, wat met spaarlampen niet kan.

Wordt het ’s avonds tijd om de lichten te dimmen, of kan de verlichting in een bepaalde ruimte helemaal uit? U hoeft zelf niet naar de schakelaar te lopen. De lampen zijn verbonden met uw wifi. U bedient ze via een handige app op uw telefoon of tablet, of een losse afstandsbediening. Vanaf de bank kunt u draadloos het licht schakelen en stelt u de verlichting precies zo in als u wilt.

Eenvoudig te bedienen

U denkt wellicht dat een dergelijk systeem voor draadloos licht schakelen erg ingewikkeld is. Kip Installatietechniek levert echter systemen die voor vrijwel iedereen goed te begrijpen zijn. Zo stellen wij mensen in staat om langer thuis te kunnen wonen. Bent u slecht ter been, dan kunt u de verlichting prima bedienen vanuit uw gemakkelijke stoel.

Wij adviseren u graag

Kip Installatietechniek adviseert u graag over de mogelijkheden omtrent draadloos licht schakelen. U kunt daarvoor gerust contact met ons opnemen. Hebt u een keuze gemaakt voor een bepaalde oplossing, dan plaatsen wij het systeem vakkundig. U krijgt daarna uitgebreide uitleg over de werking van het systeem. De ervaring leert dat iedereen met een helder verstand onze domotica systemen kan gebruiken.

Wilt u ook draadloos licht kunnen schakelen? Kip Installatietechniek maakt het mogelijk!

Kip Auto