Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Domotica licht

Zoekt u een handige en praktische oplossing op het gebied van domotica voor licht? Wanneer u met het juiste bedrijf in zee gaat, hebt u tal van mogelijkheden. Kip Installatietechniek kan u van deskundig advies voorzien over domotica voor licht. Ook kunnen wij de systemen voor u plaatsen en inregelen. Uiteraard krijgt u na het plaatsen uitgebreide instructies over hoe u het domotica systeem kunt gebruiken.

Domotica voor licht en talloze andere zaken

Kip Installatietechniek werkt met integrale oplossingen op het gebied van domotica. Laat u domotica voor licht plaatsen, dan kunt u hetzelfde systeem voor eventuele andere toepassingen gebruiken. U kunt onder andere denken aan verwarming, ventilatie en rolluiken.

De door ons geleverde domotica systemen kunt u bedienen via lichtschakelaars, een touchscreen of via een app op uw smartphone of tablet. Wij stellen alles voor u in en geven u uitleg over de werking van het systeem. Wie denkt dat domotica voor licht en andere toepassingen ingewikkeld moeten zijn, heeft het mis. Kip Installatietechniek heeft gebruikersgemak hoog in het vaandel staan. Onze systemen zijn gemakkelijk te bedienen, ook voor ouderen. Juist voor ouderen kunnen domotica systemen een ware uitkomst zijn. U hoeft niet meer op te staan om het licht, de verwarming, het alarm of iets anders te bedienen. U kunt gewoon de afstandsbediening via uw gsm gebruiken. Lopen naar de schakelaars of andere bedieningspanelen is niet meer nodig. Naast dat u de verlichting aan en uit kunt zetten, kunt u het licht ook feller of minder fel maken door een dimmer.

Bespaar energie en verhoog de veiligheid

Met domotica kunt u energie besparen. Ten eerste werken wij met energiezuinige led lampen met een lange levensduur. U kunt de verlichting en verwarming automatisch uit laten gaan als er niemand in de kamer is. Ook zonder sensors kunt u energie besparen. Bent u vergeten de verlichting of verwarming uit te doen, dan kunt u dat onderweg alsnog doen. Ook kunt u met domotica voor licht uw veiligheid verhogen. Bent u op vakantie, laat dan op een bepaalde tijd de verlichting automatisch aangaan.

Deze opsomming van wat u allemaal kunt met domotica voor licht is onvolledig. Wilt u zich beter laten informeren over de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact op met Kip Installatietechniek. Wij geven u graag vrijblijvende informatie en advies op maat.

Kip Installatietechniek is uw specialist in domotica oplossingen.

Kip Auto