Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Domotica app

Domotica apparaten kunnen vaak bediend worden via een wandpaneel, maar soms ook via een app of webinterface. Sommige systemen gebruiken een website waarop u alles in kunt stellen. Andere systemen hebben voor iOS en Android apparaten een aparte domotica app. De domotica apparaten zijn draadloos verbonden met uw wifi. Met de app kunt u er altijd bij, ook als u zich buitenshuis bevindt.

Kip Installatietechniek biedt systemen met een domotica app

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die domotica u biedt? En hecht u waarde aan het bedienen van uw systeem via een domotica app? Neemt u dan contact op met Kip Installatietechniek. Ten eerste kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden van domotica. Daarnaast weten wij ook precies welke systemen een eigen app hebben.
Bekende voorbeelden zijn diverse slimme thermostaten. Wilt u dat het aangenaam warm is als u thuiskomt? Dan kunt u op het werk de temperatuur al omhoog zetten. Overigens kunt u ook schema’s instellen in dergelijke thermostaten. Via de domotica app kunt u instellen hoe warm het op een bepaald tijdstip moet zijn.

Ook andere onderdelen kunt u bedienen met een app

De thermostaat is niet het enige apparaat dat bedienbaar is met een app. Dit is namelijk ook mogelijk voor verlichting, verkoeling, zonwering en alarmsystemen. Zou u meer willen instellen met behulp van een handige app op uw iOS of Android apparaat? Wij kunnen u alles vertellen over welke systemen die mogelijkheid bieden. Hebt u een keuze gemaakt, dan installeren wij het domotica systeem op vakkundige wijze in uw woning. U krijgt vervolgens uitgebreide en duidelijke uitleg over de werking van het systeem.

Vraag ons gerust om meer informatie

Wilt u meer weten over domotica of de eventueel daarbij geleverde domotica app? Neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast geven wij u graag advies op maat over de voor u best passende oplossingen.
Kip Installatietechniek biedt u onbeperkt toegang tot de wereld van domotica!

Kip Auto