Storing?
Bel: 0541 - 51 33 01

Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat

Domotica app

Domotica apparaten kunnen vaak bediend worden via een wandpaneel, maar soms ook via een app of webinterface. Sommige systemen gebruiken een website waarop u alles in kunt stellen. Andere systemen hebben voor iOS en Android apparaten een aparte domotica app. De domotica apparaten zijn draadloos verbonden met uw wifi. Met de app kunt u er altijd bij, ook als u zich buitenshuis bevindt.

Kip Installatietechniek biedt systemen met een domotica app

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die domotica u biedt? En hecht u waarde aan het bedienen van uw systeem via een domotica app? Neemt u dan contact op met Kip Installatietechniek. Ten eerste kunnen wij u alles vertellen over de mogelijkheden van domotica. Daarnaast weten wij ook precies welke systemen een eigen app hebben.
Bekende voorbeelden zijn diverse slimme thermostaten. Wilt u dat het aangenaam warm is als u thuiskomt? Dan kunt u op het werk de temperatuur al omhoog zetten. Overigens kunt u ook schema’s instellen in dergelijke thermostaten. Via de domotica app kunt u instellen hoe warm het op een bepaald tijdstip moet zijn.

Ook andere onderdelen kunt u bedienen met een app

De thermostaat is niet het enige apparaat dat bedienbaar is met een app. Dit is namelijk ook mogelijk voor verlichting, verkoeling, zonwering en alarmsystemen. Zou u meer willen instellen met behulp van een handige app op uw iOS of Android apparaat? Wij kunnen u alles vertellen over welke systemen die mogelijkheid bieden. Hebt u een keuze gemaakt, dan installeren wij het domotica systeem op vakkundige wijze in uw woning. U krijgt vervolgens uitgebreide en duidelijke uitleg over de werking van het systeem.

Vraag ons gerust om meer informatie

Wilt u meer weten over domotica of de eventueel daarbij geleverde domotica app? Neemt u dan gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast geven wij u graag advies op maat over de voor u best passende oplossingen.
Kip Installatietechniek biedt u onbeperkt toegang tot de wereld van domotica!

Kip Auto
ZOMERVAKANTIE!Servicedienst bereikbaar (0541 513 301)

Op donderdag 21 juli zijn wij vanaf 16.00 uur GESLOTEN i.v.m. onze zomer BBQ.

Van vrijdag 22 juli tot en met vrijdag 19 augustus zijn wij GESLOTEN i.v.m. onze ZOMERVAKANTIE.

Vanaf maandag 22 augustus staan wij weer uitgerust voor u klaar.